24TimeZones.com Verdensur & kort

Verdensur – hvad er klokken rundt om i verden?

Tilpasset verdensur med sekunder og verdenstidszoner

LOADING

Om Vores Verdens Tid og Kort

Vores verdensur og kort har to visninger. Det er et uundværligt værktøj til tidsforskel beregning. For at sammenligne tid forskellige steder skal du klikke på knappen "Indstillinger" øverst til højre.

global Vores Globale Tidszonkort viser tiden nu rundt om i verden. Kortet også afspejler dagslys, nat og midnat i realtid.

clock Tilpas Verdensuret til opsætning af online konferencer forskellige steder og del det mest bekvemme tidspunkt at ringe til.

Vores brugere konverterer oftest tid fra disse placeringer

Generel information om verdens tid og dato

Verdenstidszoner

Jorden er opdelt i et antal tidszoner. De fleste tidszoner er nøjagtigt en times mellemrum og forbi konvention beregner deres lokale tid som en forskydning fra UTC eller GMT. Mange steder, disse forskydninger varierer to gange årligt på grund af sommertid-overgange.

Hvert land kan have en bestemt standardtid zone, hvis det er mere bekvemt for dets verdenssamarbejde. Standard tidszonen er en område hvor de lokale eller nationale myndigheder forener tiden til et bestemt mål. Tidszoner adlyde specifikke regler, der henviser til længdegrad.

GMT and UTC

Implementeringen af Greenwich Mean Time var det første skridt til at bestemme tidszonen for andre lande med hensyn til GMT + 0, mens begrebet Coordinated Universal Time (UTC) blev designet at give et mere præcist tidtagningssystem. Ikke desto mindre er begge disse tidsstandarder almindeligt anvendt i verden til et lignende formål med tidskoordinering.

Forskellene i GMT og UTC terminologi skaber stadig forvirring i det internationale samarbejde. Selvom UTC blev introduceret som en mere nøjagtig tidsstandard, forekomsten af springet sekunder demonstrerede manglerne ved den universelle tidssynkronisering.

Sommertid

Begrebet sommertid blev foreslået af Benjamin Franklin og henviser til fremad standardtiden inden for regionen eller zonen med en time for at forbedre varigheden af dagen. Typisk justeres ure frem en time om foråret og baglæns om efteråret.

Derfor er en placering, der observerer UTC + 3 i standardtiden, ved UTC + 4 under sommertid; en placering på UTC − 6 under standardtid er UTC − 5 under sommertid. Urskift er normalt planlagt den weekender for at mindske afbrydelse af hverdagsplaner.

AM/PM

Disse forkortelser bruges til at identificere tiden i 12-timers urformatet i stedet for at bruge 24 timer. I betragtning af at den dag har to cyklusser, angiver AM og PM, om det er før eller efter midt på en dag.

AM / PM inden for 12-timers tidsformat er ikke en effektiv måde at angive det nøjagtige tidspunkt på. Der magt være forvirring med hensyn til tidspunktet på en dag såvel som det kan vildlede i den dato, hvor midnat er ikke korrekt angivet. I betragtning af at juridiske og andre formelle standarder kræver brug af 24-timers konvention.

24timezones - din World Time Buddy

Vores service blev grundlagt i 2005 for at hjælpe mennesker over hele verden med at spare tid, når de planlægger rejser, forretningsrejser, online begivenheder eller konferenceopkald. I øjeblikket leverer 24timezones sådanne tjenester som internet side ur-widgets, tidsomformer, nedtælling af begivenheder og mange andre for millioner af mennesker over hele verden og på tolv sprog.

Vores mission er at hjælpe folk med at styre deres tid effektivt ved at give pålidelige oplysninger til alle steder i verden kun fra pålidelige kilder. Du kan få mere information om vores værdier, data kilder, historie og brugerfællesskab på siden "Om os".

Copyright © 2005 - 2024 24TimeZones.com. Alle rettigheder forbeholdes.