Verdens tidskort Verdenstidskatalog Tidszoneforkortelser

Tidszoneforkortelsesliste

Her kan du tjekke lokal tid i alle verdensomspændende tidszoner, sorteret efter alfabet. Denne liste inkluderer mindre og uofficielle tidszoner. For nemheds skyld er der valget mellem 12 timers am/pm og 24 timers tidsformater. Interesseret i en bestemt tidszone? Ved at klikke på dens navn kan du se lokal tid, UTC/GMT offset og tilknyttede tidszoner.

Sorter efter: Bynavn | Land | Tidszone

Tidsformat:
 
Forkortelse Tidszone Nuværende tid UTC offset GMT offset
ACDT Australsk central sommertid ons. 17:46 UTC+10:30 GMT+10:30
ACST Australsk central standardtid ons. 16:46 UTC+9:30 GMT+9:30
ACT Acre Tid ons. 02:16 UTC-5 GMT-5
ACWST Australsk Central Western Standard Time ons. 16:01 UTC+8:45 GMT+8:45
ADT Atlantisk dagslystid ons. 04:16 UTC-3 GMT-3
AEDT Australsk sommertid ons. 18:16 UTC+11 GMT+11
AEST Australsk østlig standardtid ons. 17:16 UTC+10 GMT+10
AFT Afghanistan Tid ons. 11:46 UTC+4:30 GMT+4:30
AKDT Alaska Dagslys tir. 23:16 UTC-8 GMT-8
AKST Alaska standardtid tir. 22:16 UTC-9 GMT-9
AMST Amazon Summer Time ons. 04:16 UTC-3 GMT-3
AMT Amazon Time ons. 03:16 UTC-4 GMT-4
AMT Armenisk tid ons. 11:16 UTC+4 GMT+4
ART Argentina-tid ons. 04:16 UTC-3 GMT-3
AST Atlantisk standardtid ons. 03:16 UTC-4 GMT-4
AST Arabien standardtid ons. 10:16 UTC+3 GMT+3
AT Atlantisk Tid ons. 03:16 UTC-4/UTC-3 GMT-4/GMT-3
AWST Australsk vestlig standardtid ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
AZOST Azorernes sommertid ons. 07:16 UTC+0 GMT+0
AZOT Azorernes standardtid ons. 06:16 UTC-1 GMT-1
AZT Azerbaijan-tid ons. 11:16 UTC+4 GMT+4
BDT Brunei-tid ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
BIT Baker Island Time tir. 19:16 UTC-12 GMT-12
BNT Brunei Darussalam Tid ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
BOT Bolivia-tid ons. 03:16 UTC-4 GMT-4
BRST Brasilien sommertid ons. 05:16 UTC-2 GMT-2
BRT Brasilien Tid ons. 04:16 UTC-3 GMT-3
BST Britisk sommertid ons. 08:16 UTC+1 GMT+1
BST Bangladesh standardtid ons. 13:16 UTC+6 GMT+6
BST Bougainville standardtid ons. 18:16 UTC+11 GMT+11
BTT Bhutan-tid ons. 13:16 UTC+6 GMT+6
CAT Centralafrikansk tid ons. 09:16 UTC+2 GMT+2
CCT Cocos Islands Time ons. 13:46 UTC+6:30 GMT+6:30
CDT Central dagslystid ons. 02:16 UTC-5 GMT-5
CDT Cuba dagslystid ons. 03:16 UTC-4 GMT-4
CEST Centraleuropæisk sommertid ons. 09:16 UTC+2 GMT+2
CET Centraleuropæisk tid ons. 08:16 UTC+1 GMT+1
CHADT Chatham Daylight Time ons. 21:01 UTC+13:45 GMT+13:45
CHAST Chatham standardtid ons. 20:01 UTC+12:45 GMT+12:45
CHOST Choibalsan sommertid ons. 16:16 UTC+9 GMT+9
CHOT Choibalsan standardtid ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
CHST Chamorro standardtid ons. 17:16 UTC+10 GMT+10
CHUT Chuuk-tid ons. 17:16 UTC+10 GMT+10
CIST Clipperton Island standardtid tir. 23:16 UTC-8 GMT-8
CIT Central Indonesisk tid ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
CKT Cook Island Time tir. 21:16 UTC-10 GMT-10
CLST Chile sommertid ons. 04:16 UTC-3 GMT-3
CLT Chile standardtid ons. 03:16 UTC-4 GMT-4
COST Colombia sommertid ons. 03:16 UTC-4 GMT-4
COT Colombia-tid ons. 02:16 UTC-5 GMT-5
CST Central standardtid ons. 01:16 UTC-6 GMT-6
CST Cuba standardtid ons. 02:16 UTC-5 GMT-5
CST Kina standardtid ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
CT Central tid ons. 01:16 UTC-6/UTC-5 GMT-6/GMT-5
CVT Kap Verde Tid ons. 06:16 UTC-1 GMT-1
CWST Central Western Standard Time ons. 16:01 UTC+8:45 GMT+8:45
CXT Juleø-tid ons. 14:16 UTC+7 GMT+7
DAVT Davis Time ons. 14:16 UTC+7 GMT+7
DDUT Dumont d'Urville Tid ons. 17:16 UTC+10 GMT+10
EASST Påskeøens sommertid ons. 02:16 UTC-5 GMT-5
EAST Påskeøens standardtid ons. 01:16 UTC-6 GMT-6
EAT Østafrikansk tid ons. 10:16 UTC+3 GMT+3
ECT Ecuador-tid ons. 02:16 UTC-5 GMT-5
EDT Østlig dagslystid ons. 03:16 UTC-4 GMT-4
EEST Østeuropæisk sommertid ons. 10:16 UTC+3 GMT+3
EET Østeuropæisk tid ons. 09:16 UTC+2 GMT+2
EGST Østgrønlandsk sommertid ons. 07:16 UTC+0 GMT+0
EGT Østgrønlandsk Tid ons. 06:16 UTC-1 GMT-1
EIT Østlig indonesisk tid ons. 16:16 UTC+9 GMT+9
EST Eastern Standard Time ons. 02:16 UTC-5 GMT-5
ET Østlig tid ons. 02:16 UTC-5/UTC-4 GMT-5/GMT-4
FET Længere-østeuropæisk tid ons. 10:16 UTC+3 GMT+3
FJT Fiji-tid ons. 19:16 UTC+12 GMT+12
FKST Falklandsøernes sommertid ons. 04:16 UTC-3 GMT-3
FKT Falklandsøernes tid ons. 03:16 UTC-4 GMT-4
FNT Fernando de Noronha-tid ons. 05:16 UTC-2 GMT-2
GALT Galapagos tid ons. 01:16 UTC-6 GMT-6
GAMT Gambierøerne tir. 22:16 UTC-9 GMT-9
GET Georgien standardtid ons. 11:16 UTC+4 GMT+4
GFT Fransk Guyana-tid ons. 04:16 UTC-3 GMT-3
GILT Gilbert Island Time ons. 19:16 UTC+12 GMT+12
GIT Gambier Island Time tir. 22:16 UTC-9 GMT-9
GMT Greenwich Mean Time ons. 07:16 UTC+0 GMT+0
GST Gulf Standard Time ons. 11:16 UTC+4 GMT+4
GST Sydgeorgisk tid ons. 05:16 UTC-2 GMT-2
GYT Guyana-tid ons. 03:16 UTC-4 GMT-4
HADT Hawaii-Aleutisk dagslystid tir. 22:16 UTC-9 GMT-9
HAST Hawaii-Aleutisk standardtid tir. 21:16 UTC-10 GMT-10
HKT Hongkong-tid ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
HMT Heard og McDonald Islands Time ons. 12:16 UTC+5 GMT+5
HOVST Khovd Sommertid ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
HOVT Khovd standardtid ons. 14:16 UTC+7 GMT+7
ICT Indokina-tid ons. 14:16 UTC+7 GMT+7
IDT Israel Daylight Time ons. 10:16 UTC+3 GMT+3
IOT Indisk Chagos-tid ons. 13:16 UTC+6 GMT+6
IRDT Iran Dagslys ons. 11:46 UTC+4:30 GMT+4:30
IRKT Irkutsk Tid ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
IRST Iran standardtid ons. 10:46 UTC+3:30 GMT+3:30
IST Indisk standardtid ons. 12:46 UTC+5:30 GMT+5:30
IST Irsk standardtid ons. 08:16 UTC+1 GMT+1
IST Israel Standard Time ons. 09:16 UTC+2 GMT+2
JST Japan standardtid ons. 16:16 UTC+9 GMT+9
KGT Kirgisisk tid ons. 13:16 UTC+6 GMT+6
KOST Kosrae-tid ons. 18:16 UTC+11 GMT+11
KRAT Krasnoyarsk-tid ons. 14:16 UTC+7 GMT+7
KST Korea standardtid ons. 16:16 UTC+9 GMT+9
LHDT Lord Howe Daylight Time ons. 18:16 UTC+11 GMT+11
LHST Lord Howe Standard Time ons. 17:46 UTC+10:30 GMT+10:30
LINT Line Islands Time ons. 21:16 UTC+14 GMT+14
MAGT Magadan-tid ons. 18:16 UTC+11 GMT+11
MART Marquesas Islands Time tir. 21:46 UTC-9:30 GMT-9:30
MAWT Mawson Station Time ons. 12:16 UTC+5 GMT+5
MDT Mountain Daylight Time ons. 01:16 UTC-6 GMT-6
MHT Marshalløerne ons. 19:16 UTC+12 GMT+12
MIST Macquarie Island Station Time ons. 18:16 UTC+11 GMT+11
MIT Marquesas Islands Time tir. 21:46 UTC-9:30 GMT-9:30
MMT Myanmar standardtid ons. 13:46 UTC+6:30 GMT+6:30
MSK Moskva-tid ons. 10:16 UTC+3 GMT+3
MST Mountain Standard Time ons. 00:16 UTC-7 GMT-7
MST Malaysia standardtid ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
MT Bjergtid ons. 00:16 UTC-7/UTC-6 GMT-7/GMT-6
MUT Mauritius-tid ons. 11:16 UTC+4 GMT+4
MVT Maldivernes tid ons. 12:16 UTC+5 GMT+5
MYT Malaysia-tid ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
NCT Ny Kaledonien Tid ons. 18:16 UTC+11 GMT+11
NDT Newfoundland Daylight Time ons. 04:46 UTC-2:30 GMT-2:30
NFT Norfolk Time ons. 18:16 UTC+11 GMT+11
NPT Nepal-tid ons. 13:01 UTC+5:45 GMT+5:45
NRT Nauru-tid ons. 19:16 UTC+12 GMT+12
NST Newfoundland Standard Time ons. 03:46 UTC-3:30 GMT-3:30
NT Newfoundlandsk tid ons. 03:46 UTC-3:30 GMT-3:30
NUT Nue Tid tir. 20:16 UTC-11 GMT-11
NZDT New Zealand Daylight Time ons. 20:16 UTC+13 GMT+13
NZST New Zealand standardtid ons. 19:16 UTC+12 GMT+12
OMST Omsk Tid ons. 13:16 UTC+6 GMT+6
ORAT Mundtlig tid ons. 12:16 UTC+5 GMT+5
PDT Pacific Daylight Time ons. 00:16 UTC-7 GMT-7
PET Peru-tid ons. 02:16 UTC-5 GMT-5
PETT Kamchatka-tid ons. 19:16 UTC+12 GMT+12
PGT Papua Ny Guinea-tid ons. 17:16 UTC+10 GMT+10
PHOT Phoenix Island Time ons. 20:16 UTC+13 GMT+13
PhST Filippinsk standardtid ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
PHT Filippinsk tid ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
PKT Pakistan standardtid ons. 12:16 UTC+5 GMT+5
PMDT Saint Pierre og Miquelon Dagslys ons. 05:16 UTC-2 GMT-2
PMST Saint Pierre og Miquelon standardtid ons. 04:16 UTC-3 GMT-3
PONT Pohnpei standardtid ons. 18:16 UTC+11 GMT+11
PST Pacific Standard Time tir. 23:16 UTC-8 GMT-8
PT Pacific Time tir. 23:16 UTC-8/UTC-7 GMT-8/GMT-7
PWT Palau-tid ons. 16:16 UTC+9 GMT+9
PYST Paraguay sommertid ons. 04:16 UTC-3 GMT-3
PYT Paraguay-tid ons. 03:16 UTC-4 GMT-4
RET Reunionstid ons. 11:16 UTC+4 GMT+4
ROTT Rothera Research Station Time ons. 04:16 UTC-3 GMT-3
SAKT Sakhalin Island-tid ons. 18:16 UTC+11 GMT+11
SAMT Samara-tid ons. 11:16 UTC+4 GMT+4
SAST Sydafrikansk standardtid ons. 09:16 UTC+2 GMT+2
SBT Salomonøernes tid ons. 18:16 UTC+11 GMT+11
SCT Seychellernes tid ons. 11:16 UTC+4 GMT+4
SGT Singapore-tid ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
SLST Sri Lanka standardtid ons. 12:46 UTC+5:30 GMT+5:30
SRET Srednekolymsk Tid ons. 18:16 UTC+11 GMT+11
SRT Surinam Tid ons. 04:16 UTC-3 GMT-3
SST Samoa standardtid tir. 20:16 UTC-11 GMT-11
SYOT Showa Station Time ons. 10:16 UTC+3 GMT+3
TAHT Tahiti-tid tir. 21:16 UTC-10 GMT-10
TFT Fransk sydlig og antarktisk tid ons. 12:16 UTC+5 GMT+5
THA Thailand standardtid ons. 14:16 UTC+7 GMT+7
TJT Tadsjikistan-tid ons. 12:16 UTC+5 GMT+5
TKT Tokelau-tid ons. 20:16 UTC+13 GMT+13
TLT Timor Leste Tid ons. 16:16 UTC+9 GMT+9
TMT Turkmenistan-tid ons. 12:16 UTC+5 GMT+5
TOT Tonga-tid ons. 20:16 UTC+13 GMT+13
TRT Tyrkiet tid ons. 10:16 UTC+3 GMT+3
TVT Tuvalu-tid ons. 19:16 UTC+12 GMT+12
ULAST Ulaanbaatar sommertid ons. 16:16 UTC+9 GMT+9
ULAT Ulaanbaatar standardtid ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
USZ1 Kaliningrad-tid ons. 09:16 UTC+2 GMT+2
UTC Koordineret universel tid ons. 07:16 UTC GMT
UYST Uruguay sommertid ons. 05:16 UTC-2 GMT-2
UYT Uruguay standardtid ons. 04:16 UTC-3 GMT-3
UZT Usbekistan Tid ons. 12:16 UTC+5 GMT+5
VET Venezuelansk standardtid ons. 03:16 UTC-4 GMT-4
VLAT Vladivostok-tid ons. 17:16 UTC+10 GMT+10
VOLT Volgograd Tid ons. 11:16 UTC+4 GMT+4
VOST Vostok Station Time ons. 13:16 UTC+6 GMT+6
VUT Vanuatu-tid ons. 18:16 UTC+11 GMT+11
WAKT Wake Island Time ons. 19:16 UTC+12 GMT+12
WAST Vestafrikas sommertid ons. 09:16 UTC+2 GMT+2
WAT Vestafrikansk tid ons. 08:16 UTC+1 GMT+1
WEST Vesteuropæisk sommertid ons. 08:16 UTC+1 GMT+1
WET Vesteuropæisk tid ons. 07:16 UTC+0 GMT+0
WFT Wallis og Futuna Tid ons. 19:16 UTC+12 GMT+12
WGST Vestgrønlandsk Tid ons. 04:16 UTC-3 GMT-3
WGST Vestgrønlandsk sommertid ons. 05:16 UTC-2 GMT-2
WIB Vestlig indonesisk tid ons. 14:16 UTC+7 GMT+7
WIT Østlig Indonesisk tid ons. 16:16 UTC+9 GMT+9
WST Western Standard Time ons. 15:16 UTC+8 GMT+8
YAKT Yakutsk-tid ons. 16:16 UTC+9 GMT+9
YEKT Yekaterinburg-tid ons. 12:16 UTC+5 GMT+5

Copyright © 2005 - 2022 24TimeZones.com. Alle rettigheder forbeholdes.