Світова Мапа Часу Довідник світового часу Абревіатури часових поясів

Список аббревіатур часових поясів

Тут Ви можете перевірити місцевий час у всіх світових часових поясах, відсортованих за алфавітом. Цей список включає маловідомі та неофіційні часові пояси. Для вашої зручності є вибір між 12 та 24-годинним форматом відображення часу. Зацікавлені в одному конкретному часовому поясі? Натискаючи його назву, ви можете переглянути місцевий час, часовий пояс UTC / GMT та пов'язані часові пояси.

Сортувати по: Назва міста | Країна | Часовий пояс

Формат часу:
 
Абревіатура Часовий пояс Поточний час Зсув відносно UTC Зсув відносно GMT
ACDT Літній Час В Центральній Австралії ср 13:38 UTC+10:30 GMT+10:30
ACST Стандартний Час В Центральній Австралії ср 12:38 UTC+9:30 GMT+9:30
ACT Амазонський Стандартний Час вт 22:08 UTC-5 GMT-5
ACWST Центрально-Західна Австралія, Стандартний Час ср 11:53 UTC+8:45 GMT+8:45
ADT Атланичний Літній Час ср 00:08 UTC-3 GMT-3
AEDT Літній Час В Східній Австралії ср 14:08 UTC+11 GMT+11
AEST Стандартний Час В Східній Австралії ср 13:08 UTC+10 GMT+10
AFT Час В Афганістані ср 07:38 UTC+4:30 GMT+4:30
AKDT Літній Час На Алясці вт 19:08 UTC-8 GMT-8
AKST Стандартий Час На Алясці вт 18:08 UTC-9 GMT-9
AMST Амазонка, Стандартний Час ср 00:08 UTC-3 GMT-3
AMT Амазонcький Стандартний Час вт 23:08 UTC-4 GMT-4
AMT Вірменський Стандартний Час ср 07:08 UTC+4 GMT+4
ART Аргентинський Стандартний Час ср 00:08 UTC-3 GMT-3
AST Атлантичний Стандартний Час вт 23:08 UTC-4 GMT-4
AST Арабський Стандартний Час ср 06:08 UTC+3 GMT+3
AT Атлантичний Час вт 23:08 UTC-4/UTC-3 GMT-4/GMT-3
AWST Стандартний Час В Західній Австралії ср 11:08 UTC+8 GMT+8
AZOST Літній Час На Азорських Островах ср 03:08 UTC+0 GMT+0
AZOT Стандартний Час На Азорських Островах ср 02:08 UTC-1 GMT-1
AZT Азейбарджанський Стандартний Час ср 07:08 UTC+4 GMT+4
BDT Брунейський Час ср 11:08 UTC+8 GMT+8
BNT Брунейський Час ср 11:08 UTC+8 GMT+8
BOT Болівійський Час вт 23:08 UTC-4 GMT-4
BRST Бразильский Літній Час ср 01:08 UTC-2 GMT-2
BRT Бразильский Стандартний Час ср 00:08 UTC-3 GMT-3
BST Британський Літній Час ср 04:08 UTC+1 GMT+1
BST Стандартний Час В Бангладеш ср 09:08 UTC+6 GMT+6
BTT Бутанський Час ср 09:08 UTC+6 GMT+6
CAT Східноафриканський Час ср 05:08 UTC+2 GMT+2
CCT Час На Кокосових Островах ср 09:38 UTC+6:30 GMT+6:30
CDT Північноамериканський Центральний Літній Час вт 22:08 UTC-5 GMT-5
CDT Кубинський Літній Час вт 23:08 UTC-4 GMT-4
CEST Центральноєвропейський Літній Час ср 05:08 UTC+2 GMT+2
CET Центральноєвропейський Стандартний Час ср 04:08 UTC+1 GMT+1
CHADT Літній Час На Архіпелазі Чатем ср 16:53 UTC+13:45 GMT+13:45
CHAST Стандартний Час На Архіпелазі Чатем ср 15:53 UTC+12:45 GMT+12:45
CHOST Літній Час У Чойбалсані ср 12:08 UTC+9 GMT+9
CHOT Стандартний Час У Чойбалсані ср 11:08 UTC+8 GMT+8
CHST Час Чаморро ср 13:08 UTC+10 GMT+10
CHUT Час На Островах Чуук ср 13:08 UTC+10 GMT+10
CIT Час В Центральній Індонезії ср 11:08 UTC+8 GMT+8
CKT Стандартний Час На Островах Кука вт 17:08 UTC-10 GMT-10
CLST Чилійський Літній Час ср 00:08 UTC-3 GMT-3
CLT Чилійський Стандартний Час вт 23:08 UTC-4 GMT-4
COST Колумбійський Літній Час вт 23:08 UTC-4 GMT-4
COT Колумбійський Стандартний Час вт 22:08 UTC-5 GMT-5
CST Північноамериканський Центральний Стандартний Час вт 21:08 UTC-6 GMT-6
CST Стандартний Час На Кубі вт 22:08 UTC-5 GMT-5
CST Стандартний Час В Китаї ср 11:08 UTC+8 GMT+8
CT Північноамериканський Центральний Час вт 21:08 UTC-6/UTC-5 GMT-6/GMT-5
CVT Стандартий Час На Островах Кабо-Верде ср 02:08 UTC-1 GMT-1
CXT Час На Острові Різдва ср 10:08 UTC+7 GMT+7
DAVT Час: Девіс ср 10:08 UTC+7 GMT+7
DDUT Час: Дюмон Д’Юрвіль ср 13:08 UTC+10 GMT+10
EASST Літній Час На Острові Пасхи вт 22:08 UTC-5 GMT-5
EAST Стандартий Час На Острові Пасхи вт 21:08 UTC-6 GMT-6
EAT Східноафриканський Час ср 06:08 UTC+3 GMT+3
ECT Еквадорський Час вт 22:08 UTC-5 GMT-5
EDT Північноамериканський Східний Літній Час вт 23:08 UTC-4 GMT-4
EEST Східноєвропейський Літній Час ср 06:08 UTC+3 GMT+3
EET Східноєвропейський Стандартний Час ср 05:08 UTC+2 GMT+2
EGST Літній Час В Східній Гренландії ср 03:08 UTC+0 GMT+0
EGT Східна Гренландія, Стандартний Час ср 02:08 UTC-1 GMT-1
EIT Час В Східній Індонезії ср 12:08 UTC+9 GMT+9
EST Північноамериканський Східний Стандартний Час вт 22:08 UTC-5 GMT-5
ET Північноамериканський Східний Час вт 22:08 UTC-5/UTC-4 GMT-5/GMT-4
FET Далекосхідний Європейський Час ср 06:08 UTC+3 GMT+3
FJT Літній Час На Островах Фіджі ср 15:08 UTC+12 GMT+12
FKST Літній Час На Фолклендських Островах ср 00:08 UTC-3 GMT-3
FKT Стандартний Час На Фолклендських Островах вт 23:08 UTC-4 GMT-4
FNT Стандартний Час На Фернанду-Ді-Норонья ср 01:08 UTC-2 GMT-2
GALT Час На Галапагоських Островах вт 21:08 UTC-6 GMT-6
GAMT Час На Острові Гамб’Є вт 18:08 UTC-9 GMT-9
GET Стандартний Час У Грузії ср 07:08 UTC+4 GMT+4
GFT Час У Французькій Гвіані ср 00:08 UTC-3 GMT-3
GILT Час На Островах Гілберта ср 15:08 UTC+12 GMT+12
GIT Час На Острові Ґамбʼє вт 18:08 UTC-9 GMT-9
GMT Час За Ґрінвічем ср 03:08 UTC+0 GMT+0
GST Час В Перській Затоці ср 07:08 UTC+4 GMT+4
GST Час На Острові Південна Джорджія ср 01:08 UTC-2 GMT-2
GYT Час У Гаяні вт 23:08 UTC-4 GMT-4
HADT Гавайсько-Алеутський Літній Час вт 18:08 UTC-9 GMT-9
HAST Гавайсько-Алеутський Стандартний Час вт 17:08 UTC-10 GMT-10
HKT Стандартний Час У Гонконзі ср 11:08 UTC+8 GMT+8
HOVST Літній Час В Ховді ср 11:08 UTC+8 GMT+8
HOVT Стандартний Час В Ховді ср 10:08 UTC+7 GMT+7
ICT Час В Індокитаї ср 10:08 UTC+7 GMT+7
IDT Ізраїльський Літній Час ср 06:08 UTC+3 GMT+3
IRDT Іранський Літній Час ср 07:38 UTC+4:30 GMT+4:30
IRKT Іркутський Стандартний Час ср 11:08 UTC+8 GMT+8
IRST Іранський Стандартний Час ср 06:38 UTC+3:30 GMT+3:30
IST Індійський Стандартний Час ср 08:38 UTC+5:30 GMT+5:30
IST За Літнім Часом В Ірландії ср 04:08 UTC+1 GMT+1
IST Ізраїльський Стандартний Час ср 05:08 UTC+2 GMT+2
JST Японський Стандартний Час ср 12:08 UTC+9 GMT+9
KGT Час В Киргизстані ср 09:08 UTC+6 GMT+6
KOST Час На Острові Косрае ср 14:08 UTC+11 GMT+11
KRAT Красноярський Стандартний Час ср 10:08 UTC+7 GMT+7
KST Корейський Стандартний Час ср 12:08 UTC+9 GMT+9
LHDT Літній Час На Лорд-Гоув ср 14:08 UTC+11 GMT+11
LHST Стандартний Час На Лорд-Гоув ср 13:38 UTC+10:30 GMT+10:30
LINT Час На Острові Лайн ср 17:08 UTC+14 GMT+14
MAGT Магаданський Стандартний Час ср 14:08 UTC+11 GMT+11
MART Час На Маркізьких Островах вт 17:38 UTC-9:30 GMT-9:30
MAWT Час На Станції Моусон ср 08:08 UTC+5 GMT+5
MDT Північноамериканський Гірський Літній Час вт 21:08 UTC-6 GMT-6
MHT Час На Маршалових Островах ср 15:08 UTC+12 GMT+12
MIST Час На Станції Макквері ср 14:08 UTC+11 GMT+11
MIT Час На Маркізьких Островах вт 17:38 UTC-9:30 GMT-9:30
MMT Час У М’Янмі ср 09:38 UTC+6:30 GMT+6:30
MSK Московський Час ср 06:08 UTC+3 GMT+3
MST Північноамериканський Гірський Стандартний Час вт 20:08 UTC-7 GMT-7
MST Час У Малайзії ср 11:08 UTC+8 GMT+8
MT Північноамериканський Гірський Час вт 20:08 UTC-7/UTC-6 GMT-7/GMT-6
MUT Час На Острові Маврикій ср 07:08 UTC+4 GMT+4
MVT Час На Мальдівах ср 08:08 UTC+5 GMT+5
MYT Малазійський Час ср 11:08 UTC+8 GMT+8
NCT Стандартний Час На Островах Нової Каледонії ср 14:08 UTC+11 GMT+11
NDT Літній Час В Ньюфаундленді ср 00:38 UTC-2:30 GMT-2:30
NFT Час На Острові Норфолк ср 14:08 UTC+11 GMT+11
NPT Непальський Час ср 08:53 UTC+5:45 GMT+5:45
NRT Час На Острові Науру ср 15:08 UTC+12 GMT+12
NST Стандартний Час В Ньюфаундленді вт 23:38 UTC-3:30 GMT-3:30
NT Час В Ньюфаундленді вт 23:38 UTC-3:30 GMT-3:30
NUT Час На Острові Ніуе вт 16:08 UTC-11 GMT-11
NZDT Літній Час В Новій Зеландії ср 16:08 UTC+13 GMT+13
NZST Стандартний Час В Новій Зеландії ср 15:08 UTC+12 GMT+12
OMST Омський Стандартний Час ср 09:08 UTC+6 GMT+6
ORAT Час У Західному Казахстані ср 08:08 UTC+5 GMT+5
PDT Північноамериканський Тихоокеанський Літній Час вт 20:08 UTC-7 GMT-7
PET Cтандартний Час В Перу вт 22:08 UTC-5 GMT-5
PETT Камчатський Час ср 15:08 UTC+12 GMT+12
PGT Час На Островах Папуа-Нова Ґвінея ср 13:08 UTC+10 GMT+10
PHOT Час На Островах Фенікс ср 16:08 UTC+13 GMT+13
PHT Стандартний Час На Філліпінах ср 11:08 UTC+8 GMT+8
PKT Стандартний Час В Пакистані ср 08:08 UTC+5 GMT+5
PMDT Літній Час На Островах Сен-П’Єр І Мікелон ср 01:08 UTC-2 GMT-2
PMST Стандартний На Островах Сен-П’Єр І Мікелон ср 00:08 UTC-3 GMT-3
PONT Час На Острові Понапе ср 14:08 UTC+11 GMT+11
PST Північноамериканський Тихоокеанський Стандартний Час вт 19:08 UTC-8 GMT-8
PST Стандартний Час На Філіппінах ср 11:08 UTC+8 GMT+8
PT Північноамериканський Тихоокеанський Час вт 19:08 UTC-8/UTC-7 GMT-8/GMT-7
PWT Час На Острові Палау ср 12:08 UTC+9 GMT+9
PYST Парагвайський Літній Час ср 00:08 UTC-3 GMT-3
PYT Парагвайський Стандартний Час вт 23:08 UTC-4 GMT-4
RET Час На Острові Реюньйон ср 07:08 UTC+4 GMT+4
ROTT Час На Станції Ротера ср 00:08 UTC-3 GMT-3
SAKT Сахалінський Стандартний Час ср 14:08 UTC+11 GMT+11
SAMT Самарський Час ср 07:08 UTC+4 GMT+4
SAST Південноафриканський Час ср 05:08 UTC+2 GMT+2
SBT Час На Соломонових Островах ср 14:08 UTC+11 GMT+11
SCT Час На Сейшельських Островах ср 07:08 UTC+4 GMT+4
SGT Сінгапурський Час ср 11:08 UTC+8 GMT+8
SLST Стандартний Час В Шрі-Ланці ср 08:38 UTC+5:30 GMT+5:30
SRT Час У Суринамі ср 00:08 UTC-3 GMT-3
SST Стандартний Час На Острові Самоа вт 16:08 UTC-11 GMT-11
SYOT Час На Станції Сева ср 06:08 UTC+3 GMT+3
TAHT Час На Острові Таїті вт 17:08 UTC-10 GMT-10
TFT Французький Південний І Антарктичний Час ср 08:08 UTC+5 GMT+5
THA Час В Тайланді ср 10:08 UTC+7 GMT+7
TJT Час У Таджикистані ср 08:08 UTC+5 GMT+5
TKT Час На Островах Токелау ср 16:08 UTC+13 GMT+13
TLT Час У Східному Тиморі ср 12:08 UTC+9 GMT+9
TMT Туркменістан, Стандартний Час ср 08:08 UTC+5 GMT+5
TOT Час На Островах Тонга ср 16:08 UTC+13 GMT+13
TRT Час В Туреччині ср 06:08 UTC+3 GMT+3
TVT Час На Островах Тувалу ср 15:08 UTC+12 GMT+12
ULAST Улан-Батор, Літній Час ср 12:08 UTC+9 GMT+9
ULAT Улан-Батор, Стандартний Час ср 11:08 UTC+8 GMT+8
USZ1 Час В Калінінграді ср 05:08 UTC+2 GMT+2
UTC Всесвітній Координований Час ср 03:08 UTC GMT
UYST Літній Час В Уругваї ср 01:08 UTC-2 GMT-2
UYT Стандартний Час В Уругваї ср 00:08 UTC-3 GMT-3
UZT Час В Узбекистані ср 08:08 UTC+5 GMT+5
VET Час У Венесуелі вт 23:08 UTC-4 GMT-4
VLAT Час У Владивостоці ср 13:08 UTC+10 GMT+10
VOLT Час У Волгограді ср 07:08 UTC+4 GMT+4
VOST Час На Станції Восток ср 09:08 UTC+6 GMT+6
VUT Стандартний Час На Островах Вануату ср 14:08 UTC+11 GMT+11
WAKT Час На Острові Вейк ср 15:08 UTC+12 GMT+12
WAST Західноафриканський Літній Час ср 05:08 UTC+2 GMT+2
WAT Західноафриканський Стандартний Час ср 04:08 UTC+1 GMT+1
WEST Західноєвропейський Літній Час ср 04:08 UTC+1 GMT+1
WET Західноєвропейський Стандартний Час ср 03:08 UTC+0 GMT+0
WFT Час На Островах Волліс І Футуна ср 15:08 UTC+12 GMT+12
WGST Стандартний Час У Західній Гренландії ср 00:08 UTC-3 GMT-3
WGST Літній Час У Західній Гренландії ср 01:08 UTC-2 GMT-2
WIB Час У Західній Індонезії ср 10:08 UTC+7 GMT+7
WIT Час У Східній Індонезії ср 12:08 UTC+9 GMT+9
YAKT Час В Якутську ср 12:08 UTC+9 GMT+9
YEKT Час В Єкатеринбурзі ср 08:08 UTC+5 GMT+5

Світовий годинник Час в Європі Час в Австралії Час в Сполучених Штатах Час в Канаді Довідник світового часу Карта світу Віджети годинників Контакти

Copyright © 2005 - 2020 24TimeZones.com. Всі права захищені.