Світовий час Сполучені Штати

Точний час в США - Сполучені Штати Америки

AM/PM
21:35
п’ятниця, листопад 27, 2020

GMT -05:00

20:35
п’ятниця, листопад 27, 2020

GMT -06:00

19:35
п’ятниця, листопад 27, 2020

GMT -07:00

18:35
п’ятниця, листопад 27, 2020

GMT -08:00

17:35
п’ятниця, листопад 27, 2020

GMT -09:00

16:35
п’ятниця, листопад 27, 2020

GMT -10:00

Час в США - Сполучені Штати Америки, літній/зимовий час в 2020, часові пояси

Літній час в 2020

Нью-Йорк, Філадельфія, Джексонвіль, Коламбус
Стандартний часовий пояс DST
Часові пояси: Eastern Standard Time
GMT -5
Eastern Daylight Time
GMT -4
Дата зміни часу: 08 березень 2020
на +1 годину вперед
01 листопад 2020
на -1 годину назад
Чікаґо, Хьюстон, Сан Антоніо, Даллас
Стандартний часовий пояс DST
Часові пояси: Central Standard Time
GMT -6
Central Daylight Time
GMT -5
Дата зміни часу: 08 березень 2020
на +1 годину вперед
01 листопад 2020
на -1 годину назад
Фенікс, Туксон, Меса
Стандартний (зимовий) час впродовж всього року
Часові пояси: Mountain Standard Time
GMT -7
Дата зміни часу: зміни часу в 2020 немає
Денвер, Ель Пасо, Альбукерке, Аврора
Стандартний часовий пояс DST
Часові пояси: Mountain Standard Time
GMT -7
Mountain Daylight Time
GMT -6
Дата зміни часу: 08 березень 2020
на +1 годину вперед
01 листопад 2020
на -1 годину назад
Лос-Анджелес, Сан-Дієго, Сан-Хосе (Каліфорнія), Сан Франциско
Стандартний часовий пояс DST
Часові пояси: Pacific Standard Time
GMT -8
Pacific Daylight Time
GMT -7
Дата зміни часу: 08 березень 2020
на +1 годину вперед
01 листопад 2020
на -1 годину назад
Анкорідж, Джуно, Фейрбенкс, Уналашка
Стандартний часовий пояс DST
Часові пояси: Alaska Standard Time
GMT -9
Alaska Daylight Time
GMT -8
Дата зміни часу: 08 березень 2020
на +1 годину вперед
01 листопад 2020
на -1 годину назад
Гонолулу
Стандартний (зимовий) час впродовж всього року
Часові пояси: Hawaii-Aleutian Standard Time
GMT -10
Дата зміни часу: зміни часу в 2020 немає
Адак
Стандартний часовий пояс DST
Часові пояси: Hawaii-Aleutian Standard Time
GMT -10
Hawaii-Aleutian Daylight Time
GMT -9
Дата зміни часу: 08 березень 2020
на +1 годину вперед
01 листопад 2020
на -1 годину назад
 

мапа США - Сполучені Штати Америки

 

США - Сполучені Штати Америки - штати

 

США - Сполучені Штати Америки - онлайн html годинник для міст

 
 

Copyright © 2005 - 2020 24TimeZones.com. Всі права захищені.