Zegar Światowy Stany Zjednoczone

USA :: aktualny czas

AM/PM
05:19
poniedziałek, sierpień 03, 2020

GMT -04:00

04:19
poniedziałek, sierpień 03, 2020

GMT -05:00

03:19
poniedziałek, sierpień 03, 2020

GMT -06:00

02:19
poniedziałek, sierpień 03, 2020

GMT -07:00

01:19
poniedziałek, sierpień 03, 2020

GMT -08:00

00:19
poniedziałek, sierpień 03, 2020

GMT -09:00

23:19
niedziela, sierpień 02, 2020

GMT -10:00

Czas miejscowy, czas letni 2020, bieżący czas lokalny, która godzina, strefa czasowa, html zegar

Czas letni 2020

Nowy Jork, Filadelfia, Jacksonville, Kolambus
Standardowa strefa czasowa DST
Strefy czasowe: Eastern Standard Time
GMT -5
Eastern Daylight Time
GMT -4
Data zmiany czasu: 08 marzec 2020
+1 godzin do przodu
01 listopad 2020
-1 godzin wstecz
Chicago, Houston, San Antonio, Dallas
Standardowa strefa czasowa DST
Strefy czasowe: Central Standard Time
GMT -6
Central Daylight Time
GMT -5
Data zmiany czasu: 08 marzec 2020
+1 godzin do przodu
01 listopad 2020
-1 godzin wstecz
Denver, El Paso, Albuquerque, Aurora
Standardowa strefa czasowa DST
Strefy czasowe: Mountain Standard Time
GMT -7
Mountain Daylight Time
GMT -6
Data zmiany czasu: 08 marzec 2020
+1 godzin do przodu
01 listopad 2020
-1 godzin wstecz
Phoenix, Tucson, Mesa
Standardowy czas przez cały rok (bez zmiany czasu)
Strefy czasowe: Mountain Standard Time
GMT -7
Data zmiany czasu: brak zmiany czasu w 2020
Los Angeles, San Diego, San Jose (USA), San Francisco
Standardowa strefa czasowa DST
Strefy czasowe: Pacific Standard Time
GMT -8
Pacific Daylight Time
GMT -7
Data zmiany czasu: 08 marzec 2020
+1 godzin do przodu
01 listopad 2020
-1 godzin wstecz
Anchorage, Juneau, Fairbanks, Unalaska
Standardowa strefa czasowa DST
Strefy czasowe: Alaska Standard Time
GMT -9
Alaska Daylight Time
GMT -8
Data zmiany czasu: 08 marzec 2020
+1 godzin do przodu
01 listopad 2020
-1 godzin wstecz
Adak
Standardowa strefa czasowa DST
Strefy czasowe: Hawaii-Aleutian Standard Time
GMT -10
Hawaii-Aleutian Daylight Time
GMT -9
Data zmiany czasu: 08 marzec 2020
+1 godzin do przodu
01 listopad 2020
-1 godzin wstecz
Honolulu
Standardowy czas przez cały rok (bez zmiany czasu)
Strefy czasowe: Hawaii-Aleutian Standard Time
GMT -10
Data zmiany czasu: brak zmiany czasu w 2020
 

Mapa USA

 

USA - państwa

 

Pobierz zegar html online dla miast w USA

 
 

Copyright © 2005 - 2020 24TimeZones.com. Wszelkie prawa zastrzeżone.