Wereldtijd Verenigde Staten

Actuele lokale tijd in Verenigde Staten

AM/PM
06:01
donderdag, oktober 22, 2020

GMT -04:00

05:01
donderdag, oktober 22, 2020

GMT -05:00

04:01
donderdag, oktober 22, 2020

GMT -06:00

03:01
donderdag, oktober 22, 2020

GMT -07:00

02:01
donderdag, oktober 22, 2020

GMT -08:00

01:01
donderdag, oktober 22, 2020

GMT -09:00

00:01
donderdag, oktober 22, 2020

GMT -10:00

Exacte tijd en zomertijd in Verenigde Staten in 2020

Zomertijd 2020

New York, Philadelphia, Jacksonville, Columbus
Standaard tijd DST
Tijdzones: Eastern Standard Time
GMT -5
Eastern Daylight Time
GMT -4
Klok verzetten: 08 maart 2020
+1 uur vooruit
01 november 2020
-1 uur terug
Chicago, Houston, San Antonio, Dallas
Standaard tijd DST
Tijdzones: Central Standard Time
GMT -6
Central Daylight Time
GMT -5
Klok verzetten: 08 maart 2020
+1 uur vooruit
01 november 2020
-1 uur terug
Denver, El Paso, Albuquerque, Aurora
Standaard tijd DST
Tijdzones: Mountain Standard Time
GMT -7
Mountain Daylight Time
GMT -6
Klok verzetten: 08 maart 2020
+1 uur vooruit
01 november 2020
-1 uur terug
Phoenix, Tucson, Mesa
Het hele jaar door standaardtijd (geen DST)
Tijdzones: Mountain Standard Time
GMT -7
Klok verzetten: geen klok verzetten in 2020
Los Angeles, San Diego, San José, San Francisco
Standaard tijd DST
Tijdzones: Pacific Standard Time
GMT -8
Pacific Daylight Time
GMT -7
Klok verzetten: 08 maart 2020
+1 uur vooruit
01 november 2020
-1 uur terug
Anchorage, Juneau, Fairbanks, Unalaska
Standaard tijd DST
Tijdzones: Alaska Standard Time
GMT -9
Alaska Daylight Time
GMT -8
Klok verzetten: 08 maart 2020
+1 uur vooruit
01 november 2020
-1 uur terug
Adak
Standaard tijd DST
Tijdzones: Hawaii-Aleutian Standard Time
GMT -10
Hawaii-Aleutian Daylight Time
GMT -9
Klok verzetten: 08 maart 2020
+1 uur vooruit
01 november 2020
-1 uur terug
Honolulu
Het hele jaar door standaardtijd (geen DST)
Tijdzones: Hawaii-Aleutian Standard Time
GMT -10
Klok verzetten: geen klok verzetten in 2020
 

Kaart Van Verenigde Staten

 

Staten van Verenigde Staten

 

Download online html klok voor steden in Verenigde Staten

 
 

Copyright © 2005 - 2020 24TimeZones.com. Alle rechten voorbehouden.